“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ruth Achttienribbe

Kantoor: Achttienribbe Advocatuur
9,4
Klanten vertellen

530 beoordelingen

Ruth Achttienribbe is sinds 2011 werkzaam als advocaat in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht, (internationaal) personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Ook is zij werkzaam als mediator in het personen- en familierecht.

Ruth Achttienribbe beschikt over veel ervaring en kennis op het gebied van echtscheidingen, gezags- en erkenningsvraagstukken, omgangsregelingen en alimentatiezaken, alsmede ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Ruth Achttienribbe heeft bijzondere expertise in familierechtzaken waarbij internationale aspecten van belang zijn en het vreemdelingenrecht een rol speelt.Voordat zij advocaat werd heeft zij tien jaar bij verschillende overheden en bij een vakbond gewerkt.

Rechtsgebieden particulier:

  • Jeugdrecht
  • Mediation
  • Personen- en Familierecht
  • Vreemdelingenrecht / Asielrecht

    Neem contact op met Ruth Achttienribbe

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Ruth Achttienribbe. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.