“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Karin Boukema

Kantoor: Loos & Boukema Advocaten
9,3
Klanten vertellen

468 beoordelingen

karin loos

Mr. Karin Boukema heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is in 1993 afgestudeerd. Daarna is zij bij de rechtbank te Amsterdam als griffier gaan werken en in oktober 2000 advocaat geworden. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een ander Amsterdams advocatenkantoor alvorens zij besloot om in 2009 voor zichzelf te beginnen, samen met Erik Jan Loos. In 2008 is Karin Boukema enige tijd ook rechter-plaatsvervanger geweest bij de rechtbank te Amsterdam, maar de advocatuur lag haar meer.

Rechtsgebieden

Karin Boukema heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in arbeidsrecht, huurrecht en personen- en familierecht. Zowel werkgevers als werknemers worden door Karin Boukema bijgestaan in de arbeidsrechtzaken. Daarbij kan het gaan om ontslagen, zieke werknemers, reïntegratieperikelen, arbeidsongevallen, concurrentiebeding en wat dies meer zij. In huurrechtzaken staat zij huurders en verhuurders bij en heeft zij zowel bedrijfsruimtezaken als woningzaken behandeld. Voor personen- en familierecht kunt u ook bij haar terecht. Echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie heeft zij al vele malen in haar praktijk behandeld.

En bovendien

Doordat Karin Boukema 5 jaar in Barcelona heeft gewoond, spreekt zij goed Spaans. Dat heeft geleid tot een flink aantal Spaanstalige cliënten. Zij is direct, open en eerlijk. Wanneer uw zaak geen kans van slagen heeft, zal zij u dat ook zeggen. In de meeste gevallen weet mr Boukema echter wel hoe zij de zaak voor u kan winnen. Verder reageert zij snel en hoeft u nooit lang te wachten wanneer zij u moet terugbellen. Karin Boukema heeft een pragmatische aanpak en gaat altijd uit van uw belangen.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht

   Neem contact op met Karin Boukema

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Karin Boukema. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.