“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Manen Advocatuur

Van Manen Advocatuur is het advocatenkantoor voor particulieren in het Groene Hart. Het kantoor is gevestigd in Woerden aan de Berlengakade 6. Het kantoor bevindt zich in de wijk Snel en Polanen vlakbij de snelweg A12. Het kantoor is een eenmanszaak en wordt geleid door de advocaat mw. mr. R. (Raldy) van Manen.

Algemene praktijk

Van Manen Advocatuur voert een algemene praktijk, maar heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het familierecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen). Cliënten kunnen er terecht met de meest uiteenlopende zaken, zoals onder andere: echtscheidingen, alimentatieberekeningen, advies bij ontslag of controle van een vaststellingsovereenkomst, geschillen met de gemeente die te maken hebben met uw uitkering op grond van de Participatiewet. Dit kan zijn voor advies of rechtsbijstand in procedures. Het kantoor voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Orde van Advocaten aan een advocatenkantoor stelt.

Ruime ervaring

Advocaat Raldy van Manen is al jaren werkzaam als advocaat. Zij behandelt veel zaken op het gebied van het persoon- en familierecht. Daarbij kan gedacht worden aan een echtscheiding, verbreken van de samenleving, omgangsregeling, alimentatie, erkenning, gezag, ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen. Daarnaast kunt u bij de advocaat ook terecht met zaken die te maken hebben met het arbeidsrecht. Hierbij kan gedacht worden aan geschillen die te maken hebben met een arbeidsovereenkomst, ontslag of bijvoorbeeld een loonvordering. Ook heeft de advocaat ruime ervaring op het gebied van sociaal zekerheidsrecht. Als u een geschil hebt met de gemeente of uitvoerende instantie op het gebied van de Participatiewet, kunt u terecht bij de advocaat. U kunt hierbij denken aan de hoogte van uw uitkering, een onterechte boete of onterecht opgelegde sollicitatie- of re-integratieverplichtingen.

Juridische hulp voor iedereen

Van Manen Advocatuur streeft ernaar om betaalbare juridische bijstand mogelijk te maken voor iedereen. Het kantoor staat cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand door de overheid (een toevoeging / pro deo), via een rechtsbijstandsverzekering en op betalende basis. Het is ook mogelijk tussentijds of vooraf een vaste prijs afspraak te maken. Het kantoor voldoet aan de vereisten en voorwaarden van de Raad voor Rechtsbijstand. Het is bij Van Manen Advocatuur mogelijk om individuele afspraken te maken vanwege uw persoonlijke financiële situatie.

Eerste gesprek

Daarnaast is het mogelijk om het eerste gesprek bij u thuis of op een andere neutrale locatie te laten plaatsvinden. Men kan er tegenop zien om het eerste gesprek met een advocaat aan te gaan. Het kan dan juist prettig zijn om dit eerste gesprek op een voor u vertrouwde plek te hebben. Dit is voor mw. mr. R. van Manen geen enkel probleem. U kunt de mogelijkheden met haar bespreken.
Neem vrijblijvend telefonisch contact op via telefoonnummer 0348-214019 of via onderstaand contactformulier.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Huurrecht
 • Incassorecht
 • Personen- en Familierecht

  Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

  Gesproken talen

  • Nederlands

  Neem contact op met Van Manen Advocatuur

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Manen Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 0348-214019.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  raldy van manen

  Raldy van Manen

  Raldy van Manen is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest op een klein advocatenkantoor in dezelfde stad. Eerst als […]

  Bekijk profiel