Hulp bij alimentatie

Het regelen van de alimentatie is alles behalve makkelijk. Wat is nou het juiste bedrag? Wat hebben de kinderen nodig? Heeft mijn ex recht op partneralimentatie? Kan de alimentatie verlaagd worden? Er kunnen heel wat vragen op je af komen.  In een periode waarin wantrouwen en emoties overheersen is de behoefte aan goed advies groot. Het is verstandig om op tijd hulp bij alimentatie in te schakelen om zo conflicten te vermijden. Wij helpen je graag verder op weg en beantwoorden je vragen!

Vragen?

Zit je met een vraag over de alimentatie? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan de juridische medewerkers van AlimentatieWijzer.nl. Wij beantwoorden je vragen en adviseren welke stappen je het beste kunt nemen. Als je dat wilt, kunnen we je in contact brengen met een professionele  juridische deskundige bij jou in de buurt.

AlimentatieWijzer.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Aanvraagformulier

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op uw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Direct hulp nodig?
 

088-6002803

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

Alimentatiewijzer op Facebook Alimentatiewijzer op Linkedin Alimentatiewijzer op Twitter