Alimentatieberekening 130 euro

Onze alimentatiespecialist maakt een onafhankelijke berekening volgens de geldende normen. Dit gaat op dezelfde manier als bij een advocaat. Het grote verschil zit hem in de kosten. Deze liggen bij ons een stuk lager. Voor 130 euro inclusief btw wordt zowel de kinder- als de partneralimentatie berekend en krijg je een document dat je kunt opnemen in het ouderschapsplan.

Wil je een berekening van twee verschillende situaties? Bijvoorbeeld met twee verschillende omgangsregelingen, dan kost de extra berekening 30 euro.

Herberekening 145 euro

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd de alimentatie opnieuw onder de loep te nemen. Inkomens en omgangsregelingen veranderen. Dit zijn goede redenen om de alimentatie opnieuw te laten berekenen. Dit noemen wij een herberekening. Bij een herberekening wordt ook rekening gehouden met nieuwe partners en kinderen. De kosten voor een herberekening zijn 145 euro inclusief de btw.

Je gegevens makkelijk en veilig doorsturen met de Split-Online app

Deel snel, eenvoudig en veilig je financiële gegevens.

Voor het maken van een alimentatieberekening werken wij met de Split-Online app. Deze app maakt het makkelijker om alle financiële gegevens te verzamelen en op een veilige manier met ons te delen. Dit scheelt je een hoop gespit in dossiermappen en schoenendozen.

Voordelen Split-Online app

 • Je hoeft niet zelf op zoek naar je stukken. Dit scheelt je een hoop tijd.
 • Veiligheid staat voorop. Alle stukken worden direct naar Split-Online verstuurd.
 • Je weet zeker dat we de juiste informatie gebruiken voor onze berekening. Er kan geen onduidelijkheid meer ontstaan over de cijfers!

Hoe werkt het?

 • Download de gratis Split-Online app in de App-store.
 • Na het installeren van de app open je de app met de link die je van ons hebt ontvangen.
 • Haal jouw persoonlijke gegevens op bij 1 of meerdere sites waar je gevraagd wordt in te loggen. De gegevens verlaten tijdens het verzamelen je mobiele telefoon niet.
 • Controleer je gegevens en geef dan aan dat je ze met ons wil delen. Wij kunnen nu aan de slag met de berekening. De gegevens worden na het delen automatisch van jouw telefoon verwijderd.
 • Let op: Wij sturen jullie nog een apart formulier toe met wat extra gegevens die wij nodig hebben om een goede berekening te kunnen maken.

Benodigde stukken

Voorwaarde is wel dat beide partners willen meewerken aan het maken van de herberekening en dat jullie allebei bereid zijn om jullie stukken toe te sturen. Alleen dan kunnen wij gaan rekenen.

Zelfstandig ondernemer

Is één van jullie zelfstandig ondernemer, dan kunnen wij helaas zelf geen herberekening voor jullie maken. Wij kunnen je wel in contact brengen met een specialist op dit gebied.

Vraag een (her)berekening aan van de alimentatie!

 • Een officiële berekening op maat.
 • Tegen een scherp tarief!

Aanvraag alimentatieberekening

 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over alimentatieberekeningen

Als jullie uit elkaar gaan moet er veel geregeld worden. Een van de moeilijkste punten is het maken van afspraken over de alimentatie. Hierover ontstaan de meeste ruzies. Dit omdat jullie allebei tegenstrijdige belangen hebben. De ontvanger vindt het bedrag altijd te laag, de betaler te hoog. Kom je er samen niet uit, dan kun je natuurlijk naar een advocaat stappen om te krijgen waar je recht op hebt. Dit kost wel vaak een hoop geld en gaat ook ten koste van de verstandhouding. Het zou  mooier en een stuk goedkoper zijn als jullie in goed overleg tot een goede afspraak kunnen komen. Zo kan het slim zijn om een alimentatieberekening te laten maken.

Tip:
Wij helpen je graag verder! Tegen een scherp tarief maken wij een onafhankelijke alimentatieberekening voor jullie!

Waarom een onafhankelijke berekening?

Kunnen jullie nog redelijk overleggen, dan nog is het moeilijk om zelf tot een bedrag te komen. Wat moet er wel meegenomen worden, wat niet. Het is behoorlijk complex. Vaak is het dan ook verstandig om dit uit handen te geven en een onafhankelijke berekening volgens de geldende normen te laten maken. Jullie weten dan zeker dat er een eerlijk bedrag wordt afgesproken en er is dan eigenlijk ook geen reden meer voor discussie.