Advocaat voor alimentatiezaken

In sommige situaties is het inschakelen van een advocaat helaas niet te vermijden. Is er geen overleg meer mogelijk met de ex? Wil je een verlaging of nihilstelling of juist een verhoging van de alimentatie? Komt de ex zijn afspraken niet na? Dit zijn allemaal situaties waar een alimentatie advocaat bij kan helpen.

Heb je een advocaat nodig? Onze medewerkers kunnen je vrijblijvend in contact brengen met een goede advocaat bij jou in de buurt. Door een jarenlange samenwerking met de advocaten in ons netwerk weten wij precies welke advocaat het beste bij jouw past. Wij laten de advocaat even met je bellen, zodat zij met jouw door kunnen spreken wat zij voor je zouden kunnen doen.

Wanneer advocaat nodig?

Je hebt een advocaat nodig als  of als de ex zich niet aan de afspraken houdt.  De advocaat zal jouw belangen behartigen en maakt een alimentatieberekening. Uiteindelijk wordt deze bij de rechter ingediend. Ook als je de afgesproken alimentatie niet meer kunt betalen is het slim een advocaat in te schakelen. In veel gevallen is er een verlaging van de alimentatie of zelfs een nihilstelling mogelijk. Heeft jouw ex zelf een advocaat ingeschakeld om de alimentatie te verlagen of te verhogen, dan is het ook altijd verstandig om zelf ook iemand in te schakelen.

Advocaat inschakelen

Wil je bekijken of het voor jou zinvol is om een advocaat in te schakelen? De medewerkers van onze juridische helpdesk brengen je graag in contact met een ervaren advocaat uit jouw regio. Bel ons op 088-6002803 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.

 

Direct hulp nodig?
 

088-6002803

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

Alimentatiewijzer op Facebook Alimentatiewijzer op Linkedin Alimentatiewijzer op Twitter