Juridische hulp

Gaan jullie uit elkaar en moet de alimentatie geregeld worden? Laat je dan altijd goed informeren over jouw rechten en plichten. Het is belangrijk om alles goed te regelen voor jezelf, de ex-partner en jullie kinderen. Wij helpen hier graag bij en geven vrijblijvend juridisch advies. Als het nodig is kunnen wij je in  contact brengen met een goede advocaat of mediator in de buurt. Ook kunnen wij eventueel een alimentatieberekening maken. Neem vrijblijvend contact op, dan helpen onze medewerkers je graag verder.

Wat voor een juridische hulp?

Vinden jullie het lastig om samen afspraken te maken over de alimentatie? Dan kun je daar hulp bij inschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld samen naar een mediator om in goed overleg alle afspraken op papier te zetten. Is jullie situatie financieel wat complexer, dan kun je ook samen naar een advocaat. Is er helemaal geen goed overleg meer mogelijk, dan is een eigen advocaat een goede oplossing. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken? Dan kun je voor vrijblijvend advies altijd terecht bij de juridische adviseurs van Alimentatiewijzer.nl. Zij werken dagelijks met alimentatievraagstukken en kunnen al jouw  vragen beantwoorden. Ook kunnen zij adviseren of er hulp nodig is van een specialist. Alimentatiewijzer werkt samen met juristen, advocaten en mediators die gespecialiseerd zijn in het familierecht.

Waarom juridische hulp?

Zorg dat de zaken goed geregeld zijn. Dit voorkomt in een later stadium veel problemen. Als het jullie samen niet lukt om afspraken te maken over de alimentatie, dan is het verstandig om hier hulp bij in te schakelen. Is er nog enigszins goed overleg mogelijk, dan kan een mediator misschien helpen. Lukt dat helemaal niet, dan kun je samen met een advocaat naar de rechter om een alimentatieregeling te laten vaststellen en vastleggen.

Alimentatie verlagen

Ook zijn er situaties waarin het voorkomt dat de eerder vastgestelde alimentatie niet meer betaald kan worden. Bijvoorbeeld doordat je jouw baan kwijt raakt. Twijfel je of een advocaat wat voor je kan doen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 op 088-6002803 (gebruikelijke belkosten) en vraag vrijblijvend advies aan onze juridische adviseurs.

Direct hulp nodig?
 

088-6002803

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

Alimentatiewijzer op Facebook Alimentatiewijzer op Linkedin Alimentatiewijzer op Twitter