Juridische hulp nodig bij de alimentatie?
Wij helpen jou graag!

Alimentatie is vaak een beladen onderwerp. Zodra het om geld gaat komen er vaak veel emoties bij kijken. De alimentatieontavnger vindt de alimentatie vaak te weinig, de alimentatiebetaler te hoog. In sommige situaties wordt er niet betaald of zijn de omstandigheden hewijzigd waardoor het bedrag aangepast moet worden. Allemaal situaties waarbij het handig is om tijdig hulp in te schakelen.

De medewerkers van De Nationale Adviesbalie luisteren naar jouw verhaal en geven advies waar jij mee verder kan. Is het nodig, dan laten we je bellen door een jurist, advocaat of mediator uit jouw omgeving.

Tip:
Wacht niet te lang met het zoeken van hulp.
Hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt om juridische problemen op te lossen!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Leg jouw situatie aan ons voor. Vul het contactformulier in en dan bellen wij jou terug. Natuurlijk kan je ons ook zelf bellen op 0900-2456000.

Wij luisteren naar jouw verhaal en proberen samen met jou een goede oplossing te vinden!

Op deze manier helpen we je op weg met jouw juridische probleem. Is er meer hulp nodig? Ook dit regelen wij voor jou! We brengen je dan in contact met een goede advocaat, jurist of mediator bij jou in de omgeving.

Wie zijn wij?

Zit je met een juridische kwestie? Dan komen er heel wat vragen op je af. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar om al jouw juridische vragen te beantwoorden.

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Zo vind je altijd de informatie die jij nodig hebt.

Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij werken samen met advocaten, juristen en mediators door heel Nederland en kennen hen persoonlijk. Daardoor weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past.

De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur om jouw situatie te bespreken.

Kortom De Nationale Adviesbalie:

  • Luistert met aandacht naar jouw verhaal;
  • Is jouw persoonlijke hulp bij juridische problemen;
  • Geeft juridisch advies in gewone mensentaal;
  • Geeft advies waar jij echt iets aan hebt;
  • Komt met een passende oplossing voor jouw probleem.

Vind een kantoor in jouw regio

image/svg+xml
De medewerkers van De Nationale Adviesbalie helpen je graag verder bij het vinden van de juiste advocaat, jurist of mediator voor jouw zaak.
Bel ons voor vragen op 0900-2456000
(gebruikelijke belkosten)

Wat vinden onze klanten?

250.000+
Bezoekers per maand
175+
Advocaten
2.700+
Hulpvragen per maand

Help mij verder

14124-NAB-Website-7093-150x150
  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
0900-2456000 (gebruikelijke belkosten)

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op de aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.