Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(€ 0,40 / minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:00 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij !

Wij bellen u

binnen 30 min. terug

Naam:
Tel.:
Bel mij !

Volg Ons op

Alimentatiewijzer op Facebook Alimentatiewijzer op Linkedin Alimentatiewijzer op Twitter

Berekenen

 
 

Alimentatiewijzer biedt de volgende berekeningen:

Indexering De hoogte van de alimentatie wijzigt jaarlijks automatisch door wettelijke indexering, tenzij u dit anders bent overeengekomen. Via Alimentatiewijzer berekent u de gevolgen van deze indexering.

Kinderalimentatie Via alimentatiewijzer berekent u de hoogte van de te ontvangen/betalen kinderalimentatie. De berekening houdt rekening met de draagkracht van beide ouders en geeft de gewenste bijdrage per ouder aan. 

Partneralimentatie Aan de hand van de berekening partneralimentatie, verkrijgt u een indicatie van de behoefte aan partneralimentatie. Afhankelijk van de levensstandaard tijdens het huwelijk of partnerschap, berekent u hoeveel partneralimentatie wenselijk is. Een draagkrachtberekening moet uitwijzen of de berekende alimentatie betaald kan worden. 

Alimentatieberekeningen Bij een alimentatieberekening wordt met verschillende factoren rekening gehouden. Uw persoonlijke situatie en die van uw ex-partner zijn hierbij van belang. Wilt u een berekening die afgestemd is op uw persoonlijke situatie? Wij helpen u graag verder. Tegen een scherp tarief kunnen wij zowel de kinder- als partneralimentatie voor u berekenen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Alimentatieverzekering

Een alimentatieverzekering verzekert u van alimentatie bij overlijden van de alimentatieplichtige.