“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Laatste keer alimentatie betalen met 80.000 muntjes

14 jun, 2021 | 2021
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Het betalen van alimentatie is veel exen een doorn in het oog. Het moment van de laatste betaling is voor hen dan soms ook echt een opluchting. Een mijlpaal. Een man in het Amerikaanse Richmond besloot zijn alimentatieverplichting op een bijzondere manier af te sluiten. In plaats van het geld gewoon over te maken, reed hij met een aanhanger met 80.000 muntjes naar het huis van de ex en stortte de muntjes bij haar in de tuin.

Geen contact

In dit geval ging het om kinderalimentatie die de man moest betalen voor de zorg voor zijn 18-jarige dochter Avery Sanford. Hij had al jaren geen contact meer met zijn dochter. Dit zal er waarschijnlijk voor gezorgd hebben dat hij zo gefrustreerd was over het betalen van alimentatie dat hij ervoor koos om dit op deze manier te doen.

Laatste alimentatie

Omdat Avery Sanford vertelt: „Ik zat midden in een online les toen mijn vader langskwam met een gehuurde aanhangwagen”, vertelt Avery aan tv-zender WTVR. „Hij stopte, draaide de aanhangwagen achteruit en dumpte de muntjes in het gras voor onze woning. Toen mijn moeder vroeg wat hij aan het doen was, antwoordde mijn vader: ’Dit is je laatste alimentatie’.„Het is niet alleen mijn moeder die hij voor schut zet, maar ook mij en mijn zus. Het is vervelend dat hij daar niet aan gedacht heeft voor hij dit deed.”

Huiselijk geweld

Uiteindelijk besloten moeder en dochter om de vreemde actie van de ex een positieve draai te geven. Zij besloten al het geld met een sneeuwschep van het gazon te verwijderen en te doneren aan slachtoffers van huiselijk geweld.

Opwelling

WTVR Richmond ging ook nog even verhaal halen bij de vader. Hij gaf aan dat hij handelde in een opwelling. Dit door de frustratie die hij de afgelopen 18 jaar heeft opgebouwd. Het was absoluut niet de bedoeling de band met zijn dochter nóg slechter te maken.