“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Partneralimentatie met terugwerkende kracht

27 nov, 2018 | 2016-2020
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Na lange tijd laat Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex van prinses Margarita, weer van zich horen. Volgens De Roy van Zuydewijn hebben de prinses en de financiële baas van het koninklijk huis verkeerde informatie verstrekt over het inkomen en vermogen van de prinses. Ze zou rondkomen van 1200 euro per maand, waardoor zij geen draagkracht had om partneralimentatie te betalen. De Roy van Zuydewijn wil nu met terugwerkende kracht partneralimentatie gaan ontvangen.

Niet eerlijk

De advocaat van De Roy van Zuydewijn geeft aan dat er sterke aanwijzingen zijn dat de prinses destijds niet eerlijk is geweest over haar inkomen en vermogen. “Mevrouw heeft recentelijk een monumentale villa gekocht voor een bedrag van ongeveer 1,7 miljoen euro, en dat is zonder hypotheek. Ik hoef niemand uit te leggen dat je een aanzienlijk vermogen moet hebben om zoiets aan te schaffen”, verklaart de advocaat.

Rechter

De zaak komt opnieuw voor de rechter, waarbij prinses Margarita en andere leden van de koninklijke familie zullen worden opgeroepen als getuigen.